Agen Diperlukan Di Seluruh Malaysia Dengan segera !!

PEMBORONG AKSESORI WANITA UNTUK PENGHABISAN STOK JUALAN 2009. BAGI MEREKA YANG BERMINAT DAN INGIN MEMBUAT KERJA SAMBILAN SYARIKAT KAMI BOLEH MENOLONG ANDA UNTUK MENJADI PENIAGA. TEMPAT PILIHAN ANDA SENDIRI DENGAN HANYA BERMODALKAN RM500 SAHAJA.Anda akan terlepas satu lagi peluang keemasan jika anda tidak membaca hingga akhir!


Anda masih tercari-cari peluang menambahkan pendapatan? Tidak cukup dengan pendapatan anda sekarang? Anda ingin memiliki perniagaan anda sendiri dengan MODAL YANG MINIMA DAN KEUNTUNGAN YANG PASTI LUMAYAN? Anda tiada produk dan pengalaman? Tetapi anda inginkan satu perniagaan yang boleh menampung pebelanjaan anda semasa poket anda kering?

Kami mengucapkan TAHNIAH! Kerana anda dipilih untuk memiliki satu perniagaan yang cukup hebat ini. Sertai kami sebagai wakil pengedar PROGRAM EKSKLUSIF AKSESSORI WANITA dikawasan anda. Kami amat mengalu-alukan pengedar dari lain-lain daerah dan negeri untuk sama-sama bergerak maju kearah mencapai matlamat usahawan yang berjaya.

BERKERJA SECARA SAMBILAN HANYA DIRUMAH

Kami kini giat mempromosikan program terbaru ini diatas permintaan ramai yang mana anda boleh memulakan perniagaan anda hanya dari rumah secara sambilan dan tanpa menjejaskan kerjaya anda sekarang.

Untuk membuatkannya lebih hebat,kami tawarkan kepada anda pada harga pengedar ( Dealer Price ) yang akan memberikan keuntungan jualan runcit sebanyak 30% hingga 70% malahan mungkin lebih dari itu. Tentu hebat bukan? Anda boleh terus menjualnya secara runcit kepada kawan atau pelanggan anda dan juga untuk kegunaan anda sendiri sempena musim perayaan yang bakal tiba tidak lama lagi.

JUALAN SECARA RUNCIT & MODAL PUSINGAN

Kebiasaannya jualan aksessori wanita secara runcit yang dijalankan oleh kebanyakkan pengusaha kedai butik boleh mencecah sehingga RM 500 - RM 1000 untuk jualan dalam sehari. Ini akan memberikan keuntungan bersih sehingga RM 100 - RM 500 sehari. Jika dalam masa 1 bulan ianya boleh mencapai keuntungan sehingga RM 3000 - RM 15000 sebulan. Ya! Ianya cukup hebat! Begitu banyaknya keuntungan pengusaha kedai butik. Tidak hairanlah mengapa perniagaan ini dimonopoli oleh pengusaha bukan bumiputera. Cuba anda lihat bilangan pengusaha bumiputera yang menceburi bidang ini masih boleh dibilang dengan jari.
Namun disebalik keuntungan yang lumayan tersebut mereka masih perlu membayar gaji pekerja, sewa, bil air / elektrik kesudahannya baki keuntungan tinggal tak seberapa.

TETAPI DENGAN “PROGRAM EKSKLUSIF AKSESSORI WANITA” ANDA:

1. Tidak perlukan produk - Segalanya telah siap sedia untuk digunakan.

2. Tidak perlukan pekerja & pejabat - anda tidak perlu pening kepala membayar gaji mereka.

3. Tidak perlukan banyak masa - ianya boleh dilakukan dimana sahaja secara sambilan.

4. Tidak perlu menunggu - anda boleh memulakan terus dan mendapat wang dengan segera.

5. SAH disisi undang-undang - program ini adalah perniagaan sebenar yang tidak melibatkan skim cepat kaya atau yang sekutu dengannya.

6. Tidak perlukan MODAL yang besar - modal serendah RM 500 dan boleh terus memulakannya.


Anda boleh terus mempromosi ditempat kerja anda, atau dimana sahaja bagaikan menjual “goreng pisang panas” pastinya rakan-rakan anda terpegun dengan kecantikan barang kemas yang anda pamirkan. Tambahan pula yang melihat itu adalah dari golongan wanita. YA! Sungguh mengasyikkan. Yang akan bertambah keseronokan rakan anda memilih aksessori yang anda pamerkan ialah harganya yang murah dan berpatutan. Ianya amat sesuai untuk bergaya ke majlis kenduri serta hari raya puasa yang bakal tiba. Ianya mampu membuatkan orang menjeling kepada si pemakainya. Siapa tahu aksessori anda bukan emas asli jika anda tidak memberitahu mereka?

DAPATKAN SEGERA “PROGRAM EKSKLUSIF AKSESSORI WANITA” SEKARANG JUGA!!

Kini anda boleh memiliki program ini dengan harga tawaran serendah RM 500 ( 1 naskah panduan & start up kit program. Harga asal RM 699 ) anda boleh terus memulakan perniagaan anda setelah program ini sampai ketangan anda. YA! Dengan modal permulaan serendah RM 500 termasuk start up kit anda telah pun memiliki perniagaan anda sendiri.

PELABURAN YANG EFEKTIF

Jika anda perhatikan pelaburan anda pasti berbaloi dengan pelaburan serendah RM 500 anda telah pun mempunyai satu sistem perniagaan yang mampu memberikan anda kebebasan kewangan dikala anda memerlukannya. Anda boleh mempromosikannya sebelum musim perayaan yang bakal tiba. Pastinya anda boleh membuat keuntungan berganda.

Jika anda fikir harga ini agak mahal, nampaknya anda masih belum bersedia untuk memulakan perniagaan dan hidup senang dimasa hadapan. Peluang perniagaan ini anda tidak akan berjumpa dimana-mana. Bayangkan jika anda ingin membuka / memulakan sebuah kedai butik aksessori wanita paling kurang pun memerlukan modal RM 30,000. Walaupun begitu bagi memudahkan anda berkata “YA” kami akan hadiahkan 1 BONUS HEBAT ! Jika anda memesan program ini dalam masa yang ditetapkan.


BONUS HEBAT # Rahsia memperolehi prospek pelanggan sehingga 50 orang sehari dengan hanya menggunakan SMS Satu teknik luar biasa yang didedahkan didalam Bonus ini yang mampu membina senarai pelanggan anda dengan cepat. Oleh itu anda boleh mendapat keuntungan lumayan sehingga menjangkau RM 500 sehari. Ianya cukup mudah jika anda tahu rahsianya. Jika anda perlukan wang tunai dengan segera, anda perlukan panduan hebat ini. Panduan ini direka supaya anda mendapat wang dengan cepat tanpa perlu berjumpa atau bercakap dengan sesiapa pun.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS